Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (5.50 secunde)
La randul sau, Miron Mitrea a facut o scurta analiza a esecului electoral inregistrat de formatiunea din care face parte, la alegerile generale din toamna anului trecut si care s-a finalizat cu trecerea PSD-ului in opozitie.
"Nu a spus votati-l pe Balog, doar a discutat cu oamenii”, a afirmat prim-vicepresedintele PUR Satu Mare, Gheorghe Sabo, in timp ce presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, afirma ca trecerea lui Codrut Seres prin Cradidorolt a avut un evident caracter electoral.
Scurta vizita a ambasadorului Turciei in orasul nostru a cuprins o vizita in cladirea CCDJ si trecerea in revista a grupelor de cursanti care se pregatesc la institutia galateana si o conferinta de presa.
“S-a solicitat retrimiterea pentru ca un grup parlamentar nu era pregatit sa dezbata acest proiect, iar un alt grup parlamentar nu avea suficienti membri in plen pentru a asigura trecerea lui“, a declarat senatorul PPRM Liviu Bindea, referindu-se la grupul PSD si la cel PNL-PD.
Una dintre acestea fiind, de pilda, trecerea tuturor oficiilor economice, al celor culturale tot in subordinea Ministerului de Externe... A fost o decizie in speranta ca, in felul asta, s-ar mai linisti spiritele.
Cu toate ca nu a obtinut trecerea proiectului in forma dorita de Guvern, Monica Macovei s-a declarat multumita de prestatia majoritatii colegilor din Coalitie.
Agerpres.ro: Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Anuntul a fost special destinat urechilor acelor PSD-isti (si tineri si varstnici) care preconizau, in maxim un an, trecerea lui Iliescu in rezerva si inlocuirea lui cu o figura mai proaspata - gen Serban Nicolae, de exemplu.
Daca Adrian Nastase s-a axat mai mult pe trecerea in revista a celor realizate in cei patru ani de guvernare, Ion Iliescu a explicat de ce a acceptat sa candideze la functia de presedinte al PSD.
PDL isi imagineaza ca inlocuirea lui Boc cu Blaga, trecerea la izolare a Elenei Udrea si alianta cu niste partidulete de garsoniera poate face uitata scarba romanilor de tot ce a insemnat PDL si Basescu.
Se incearca trecerea directa la alta formatiune politica, FC, care acum ar trebui sa joace rolul fostului PLD. Strategia pusa la cale in laboratoarele din Cotroceni si Modrogan a fost insa ghicita de conducerea PNL si, din aceasta cauza nu s-a propus luni, in BPC, excluderea sa din PNL.
Liderii importanti sunt bine ghiftuiti, trecerea in opozitie nu-i muta la coada, la cantina de ajutor social. Nici la nivel local micii alesi n-o duc prea rau.
Deputatii Grupului Parlametar PSD au parasit Sala de sedinta a Plenului Camerei, dupa ce au incercat sa amane trecerea la votul respingerii variantei Senatului la OU nr.
Ei bine, din nefericire, trecerea PD in partea dreapta a esicherului politic ar dezechilibra scena politica romaneasca, lasand stanga la discretia PSD.
Deocamdata, concomitent cu negocierile purtate de cei patru apostoli aflati la guvernare, ministrul Monica Macovei face, asa cum a promis, turul tuturor partidelor parlamentare pentru a obtine acordul referitor la trecerea legilor justitiei prin Parlament.
Trecerea la un regim parlamentar clasic, cu un presedinte ales de parlament, va fi greu de acceptat si de realizat.
in plus, eventuala renuntare la Tron a Regelui Mihai I nu insemna, automat, si abolirea Monarhiei, ci numai trecerea Coroanei la urmatoarea persoana din linia de succesiune.
Ramas fara replica, Ciontu a tinut doar sa precizeze ca in urma cu doua luni "a primit un mandat ferm din partea membrilor de partid pentru inscrierea PPRM pe o orbita populara si europeana si trecerea partidului in rindul formatiunilor acceptate de clasa politica, comunitatea internationala si societatea civila".
El a mai remarcat ca in acest moment, in care PD este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea electoratului, se incearca trecerea la o alta orientare, facandu-se astfel “un cadou nesperat“ PSD.
Nici nu s-a potolit bine furtuna iscata de trecerea lui Ion Iliescu pe linie moarta, ca un alt scandal zdruncina PSD.
google-analytics.com